Vi inviterer til demonstrasjon av F-500 EA brannslukker

Har du sett hvilke problemer man får om det begynner å brenne i en el-bil.? Brannvesenet må sette inn mye kraft for å greie å slukke en slik brann.
Vi inviterer til demomnstrasjon av vårt nye brannslukkingsmiddel F-500 EA, Mandag 14.mars 2022

Problemene med slike branner er at de er så fryktelig intense. Litium brenner med en temperatur omtrent fra 1000 til 1500 grader. Det er så intenst at alt omkring også brenner, Ja selv vann brenner nesten da. 

Tenk deg da at en el bil antennes på en ferge til sjøs ? Eller at en trailer med kjølerom som drives av strøm begynner å brenne i en tunell ? Eller slik vi har sett i det siste at sparkesykler brenner i en korridor eller gang? Hva med at en el bil brenner i et garasjeanlegg ?

Det er situasjoner som vi stadig hører om, og jo flere  litium batterier vi har jo flere branner vil det bli.. Hva står det ikke et litium batteri i, i dag ? fra mobilen din, til til PC og alt strømforbrukende apparater i hjemmet... alle disse er potensielle brannfeller som vi har store problemer å slukke begynner de først å brenne.

Skum apparater og pulver apparater har liten eller ingen effekt på litium brann. Denne brannen er så intens at den setter fyr på alt omkring seg. Altså må det et radikalt nytt slukke middel til som er egnet til å slukke slike branner. Vi har det.

I tillegg til dette lever vi i det grønne skiftet, slik at vi ikke kan pøse sterkt forurensende stoffer på en brann, slik at vi etterpå får et forferdelig kostbart oppryddings arbeid.

Vår nye brannslukker F-500 EA leveres i vanlige brannslukkere, men også i stort som kan knyttes til brannbiler, overrislingsanlegg og brannslanger.

Vi demonstrerer dette produktet sammen med produsent og importør ved Sikkerhetssenteret på Burøya i Bodø (Gamle sjøguttskolen) , mandag 14. mars.  MELD DEG PÅ OG SE VED SELVSYN HVOR EFFEKTIVT DETTE ER.