Strålende tiltak. nå får vi inn MAC 201 som er et rent alkoholfritt hånddesinfeksjonsmiddel.

Vi har hele tiden solgt MAC 200 Smittfritt som er et kombiprodukt for hud og overflate desinfeksjon. MAC 201 er en videreutvikling som også svarer for EU standard NS EN 1500.

Smittfritt

Dermed kan vi levere helt tilpassede løsninger for både overflate såvel som hud desinfeksjon i en helt alkoholfri konsistens. Dette betyr at innen kort tid vil alle som nå har Smittfritt MAC 200 i sine dispensere og sprayflasker når de bestiller etterforsyning bli utstyrt med den nye  MAC 201. 

MAC 200 vi da bli et rent overflate verktøy som kan nyttes som preparat til fogging. Den tilsettes i MAC 101 som er et vaskemiddel spesialtilpasset til Idrettsgulv, til barnehager, skoler, transportnæringen, Hoteller og overnattingssteder, i det hele tatt velegnet til alle forsamlingssteder der hvor mange mennesker ferdes.

MAC 201 Smittfritt  har en klinisk dokumentert effekt på 99.9 % på bakterier.  PH tilpasset huden, Anriket med vitamin B5, Anriket med Aloe Vera

Klinisk studie med effekt mot NOROVIRUS innen 5 min. Alkohol har som kjent ingen kjent påvirkning på Noroviruset.  Dette er svært viktig siden vi har hatt flere tilfelle av smitteutbrudd av NOROviruset spesielt på fartøyer.

Klinisk studie med effekt mot H1N1 virus (HIV) og klinisk studie med effekt mot Corona virus (Covid 19)

Så snart den nye desinfeksjonsvæsken er på lager vil den være tilgjengelig i 5L for dispensere., halv litersflaske med spray mulighet og i 100 ml flaske som passer i hanskerommet på bilen din såvel som i mors håndveske.

Ta kontakt med Kurotek A/S  mobil 950 28526 og bestill...

Sikkerhetsdatablad

Produktpresentasjon.