Mac 124 Prickbort 1 LITER

Prickbort... vidundermiddel på flaske,er utviklet for å ta vanskelig smuss i lakken på bilen/båten/campingvognen din. Den er BEST I TEST, tar smuss som inneholder olje eller fett. Kan også brukes i motorom.

WEB Butikk

I vinter sesongen er det ofte et belegg nederst på bilen din. Dette består av en blanding av salt, asfaltrester og annen forurensing, som er nødvendig, men vanskelig å fjerne. Dette belegget er Prickbort en mester til å fjerne, med sin tjære/ fettløsende egenskap. Det løser opp det som måtte ha kommet på lakken din etter en hard og lang vinter. Salt og asfaltrester er ingen hindring.

Tøff mot alsfalt- og tjære-rester, skånsom mot voks.

Det kan være vanskelig å vaske bilen din skikkelig ren, og det å faktisk også vaske bort voksen du beskytter lakken din med. Prickbort viser seg å være ekstremt tøff mot asfalt og fettstoffer, samtidig som den er svært skånsom mot voks og sealer.

BEST I TEST

Best i test, det er det lite tvil om hvorfor. Mac Prickbort er et vidundermiddel på flaske, der du før har jobbet på deg krampe i armene, trenger du ikke lenger berøre med annet en et blikk, og bekrefte at det er rent. (Bästa avfettningen enligt «Bäst i test» från SVT)

Prickbort er utviklet for å ta vanskelig smuss på lakken din, smuss som inneholder olje eller fett. Den kan brukes i motorom også om det trengs, samt på felger om de har fått fett/asfalt etc på seg.

SÅ ENKELT BRUKER DU PRICKBORT

– Legg prickbort på tørr lakk (ikke i sol)
– Vent i 5-10 min (ikke la den tørke)
– Høytrykkspyl bilen
– Vask bilen

Kan legge igjen en film på lakken

Prickbort kan alene med høytrykk legge igjen en fin film etter seg på bilen, derfor anbefales det å vaske bilen etter bruk av Prickbort. Vanlig vask med såpe og vaskevott holder, etterpå kan du gjerne bruke en korrosol for å fjerne pigg og aluminiumsstøv, om du ønsker det.

Reklame MAC
124 Prickbort